Home

Metal XL: Uw onmisbare partner voor projecten met geperforeerd metaal, metaalgaas, strekmetaal, metaalplaatwerk, figuurperforatie, etc. Wij denken met u mee!

 

Wij geloven in samenwerking en denken oplossingsgericht. Met deze instelling willen we u bij uw projecten ondersteunen.

Door expertise en samenwerkingsverbanden met toonaangevende fabrikanten maakt Metal XL het voor u mogelijk over de beste kwaliteit en beste productiemethoden van Europa te beschikken.

Onze expertise strekt zich ook uit tot plaatwerk o.a. voor gevelbekleding, plafonds, binnenwanden, kunstwerken, etc. Wij zijn gespecialiseerd in projectmatige levering van grotere aantallen, leveren direct vanaf fabriek aan de eindgebruiker tegen uiterst concurrerende prijzen.

De materialen die wij leveren worden onder andere toegepast in de industrie en in de bouw. Op specificatie van de opdrachtgever kunnen diverse bewerkingen worden uitgevoerd. Zo kunnen eindproducten op maat gemaakt en met de gewenste finish worden afgeleverd en direct op het werk worden aangebracht.

Vanzelfsprekend geschiedt dit via een goede vastlegging van de specificaties en levering van een proefmodel indien u dat wenst.

MetalXL BV  |  Barndegat 15  |  1505 HM  |  Zaandam Nederland

T. +31 (0)75 67 07 015  M. +31(0)6 53 903 885  E. info@metalxl.nl

Reacties zijn gesloten.